Søndervej 41, 7950 Erslev

7950 sondervej 41 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velholdt villa i det populære Ø. Jølby

Her kommer I til at bo på en villavej i det velfungerende Ø. Jølby. Her er alt simpelthen i gåafstand – folkeskole, friskole, daginstitution, indkøb, sportshal, spisesteder og meget mere. Der er gode busforbindelser flere gange i timen mod Thisted og Nykøbing m.fl. Desuden er skov og grønne områder lige uden for byskiltet. Så ønsker I at bo tæt på alting, så er dette lige stedet!

På Søndervej 41 venter jer en fin og velholdt rødstensvilla. Boligen rummer 124 m2, fordelt med 78 m2 i stueetage og 46 m2 på 1. sal. Til huset hører en fin muret garage på 15 m2.

Indretning: Fra husets entré er der adgang til et rigtig fint og lyst badeværelse med muret bruseniche, skabsarrangement og plads til vaskemaskinen her. Fra badeværelset er der adgang til et fyrrum. Boligens køkken er dejligt lyst med spiseplads. Fra køkkenet går man ind i spisestuen/stuen med et skønt lysindfald fra vinduerne. Fra stuen er der adgang til et rummeligt soveværelse. Endvidere er der adgang til en hyggelig udestue, hvorfra man kan træde ud på terrassen. 1. sal indeholder en stor repos med indbyggede skabe samt 2 fine værelser. En virkelig hyggelig bolig, der overalt fremtræder lys og velholdt.

Grunden har en overkommelig størrelse hovedsageligt udlagt i græs. Haven vender mod syd, så man kan nyde mange solskinstimer her. Der er herudover en grusbelagt indkørsel.

Her kan man få et godt hus for små penge. Et ideelt hus som begynderhus eller seniorbolig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søndervej 41 , 7950 Erslev795.000 kr.9.034 kr/㎡Ejer Udgifter: 839 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 124 ㎡Grund: 665 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1907Sidste tilstandrapport er fra: 2017-12-06 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x