Sorøvej 1, 4291 Ruds Vedby

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Præsentabel og virkelig rummelig ejendom på 169 boligkvadratmeter samt 127 m2 tidligere erhvervsbygning med mange muligheder.

Så er der mulighed for at erhverve sig en charmerende ejendom, hvor mulighederne er mange. Nøgleordet her er: “plads” – god plads.
Den oprindelige villa, der er opført i 1910, er senere blevet udvidet med en tilbygning i 1984, hvilket bl.a. har givet mulighed for opførelse af en tagterrasse. Ved siden af huset ligger en stor bygning på samlet 127 kvadratmeter som delvist har været brugt som dyreklinik tilbage i tiden. Denne bygning, der både har toilet og bad, rummer mange muligheder.

Ejerne har i deres ejertid skiftet husets tagbelægning (betontagsten fra 2005), skiftet det store vinduesparti i den ekstra stue mod vest samt flere vinduer, efterisoleret loftet samt har fået installeret blødgøringsanlæg, så vandet ikke indeholder kalk. Der er i 2022 desuden installeret et Vølund luft til vand anlæg på en leasingaftale, som man som køber enten skal overtage eller frikøbe.

Boligen indeholder: Stueetage: Lys entré med åben forbindelse til en Lys ekstra stue (tilbygning) med store vinduespartier. Skøn stor spisestue og køkken i åben forbindelse med praktiske udgange til både terrassen mod vest og haven mod øst samt til kælder. Lys sydvendt stue med parketgulv. Stort soveværelse. Pænt flisebadeværelse med bruseniche. 1. sal: Stor repos med afhøvlede gulve (tidligere værelse hvilket det kan blive igen) med udgang til en stor tagterrasse. Stort soveveærelse. Lille gennemgangsværelse. Toilet. Kælder: Viktuealierum med samt 2 disponible rum. Der er indgang/udgang til kælderen både fra køkkenet og udefra.

Til huset hører desuden en stor udhusbygning der rummer alt fra toilet, baderum, bryggers og meget beboelseslignende rum, tilbage fra der var erhverv på ejendommen, til helt almindeligt udhus. Der hører desuden både carport, et fint drivhus/orangeri og nogle gode arealer med plæne omkring huset.

Bestil en fremvisning allerede i dag på tlf.: 58265252…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sorøvej 1 , 4291 Ruds Vedby1.098.000 kr.5.242 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.224 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 169 ㎡Grund: 1365 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1910