Søstjernevej 7, 7790 Thyholm

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Præsentabel villa på Jegindø

Åbent hus med tilmeldingskrav 9/5 – klik på billede –

Det skønne Jegindø byder på fantastisk natur, vand og en skøn ø-stemning. På Søstjernevej 7 finder I denne skønne villa, med en rigtig god planløsning i 2 plan, med bl.a. 4 værelser, 2 stuer og 2 badeværelser. Boligen fremstår lys og indbydende og med en flot, harmonisk og frodig have, som er anlagt så den er nem at holde, med buske, fine bede og højbede. God flisebelagt indkørsel til garage.
Der er dejlige udsigter over Limfjorden næsten overalt på øen. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer og der er ca. 6 km. til Hvidbjerg, som også byder på flere spisesteder og gode indkøbsmuligheder, samt skole og pasningsmuligheder.
Indenfor bydes I velkommen i den store lyse hall med trappe til 1. sal, som rummer 3 gode værelser, badeværelse og vinkelstue, med adgang til sydvendt altan med en fantastisk udsigt over marker. Stueplan er indrettet med spisekøkken i forbindelse med den rummelige stue, med en velplaceret pille-brændeovn. Stort soveværelse med skabsvæg samt endnu et badeværelse. Praktisk bryggers med god opbevaringsplads og med plads til vaskefaciliteter. Herfra er der udgang til overdækket terrasse, hvorfra der er adgang til garagen.

Et dejligt hus med god plads til hele familien, såvel inde som ude.

Ta’ med os på fremvisning og se denne dejlige villa og oplev Jegindø. Vi sidder klar ved telefonen på tlf. 97 85 19 00, så ring og aftal en tid, som passer dig – Vi viser frem alle ugens dage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søstjernevej 7 , 7790 Thyholm795.000 kr.3.870 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.546 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 204 ㎡Grund: 854 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1978

Der er ingen anmendelse på “Søstjernevej 7

[rotador grupo=1]