Stærvej 7, 4350 Ugerløse

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Familievenlig villa med skøn beliggenhed!

Skøn villa på 262 etagemetre med skøn beliggenhed i den hyggelige landsby, Ugerløse. Sælger har selv fået huset tegnet samt opført, og har gennem hele sin ejertid løbende vedligeholdt det. Der er bl.a. nyere badeværelse og køkken. Herudover rummer denne skønne ejendom, ekstra store værelser for sin tid samt store opholdsrum, hvilket gør villaen helt ideel for børnefamilien.

Beliggende i den velfungerende landsby, Ugerløse som de senere år har været en tilflytter-by i vækst. Her er et super godt sammenhold, og der er alt hvad man har behov for i hverdagen. Tæt ved ejendommen findes der attraktiv landsbyskole, institutioner, idrætsfaciliteter, friluftsbad, Daglibrugs, specialforretninger samt gode busforbindelser til de større handelsbyer, Holbæk og Sorø. Ejendommen ligger bagerst på lukket villavej, hvor der er stisystemer rundt i kvarteret så børnene kan færdes trygt. Byen er omkranset af smuk natur og maleriske landskaber, og der er ikke langt til Lilleskoven hvor lange gåture kan nydes til fulde.

Ejendommen indeholder: Rummelig entré/fordelingsgang. 3 store soveværelser, som alle indeholder indbyggede skabe. Pænt og renoveret badeværelse med gulvvarme, god bruseniche der er opmuret flotte glassten samt dekorative fliser. Flot og nyere Vordingborgkøkken med gode hvidevarer samt masser af skabs- og arbejdsplads. I køkkenet er der specialindbygget spiseplads. Velindrettet stue, hvor der nemt kan indrettes til både sofagruppe såvel som til spisearrangement. Fra stuen er der udgang til skøn terrasse. Kælder: Flere gode disponible rum. Stor gildesal/aktivitetsrum. Fyr- og vaskerum. Badeværelse med indbyggede armaturer. Værksted. Derudover er der tilhørende dobbeltcarport og udhus til ejendommen. Der er ligeledes en skøn og privat have med flere gode terrasser og hyggekroge.

En rigtig skøn ejendom til børnefamilien….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stærvej 7 , 4350 Ugerløse1.695.000 kr.9.026 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.369 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 131 ㎡Grund: 735 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1972

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x