Stakken 15, 8751 Gedved

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fantastisk og gennemført hus fra 2022 med 68 kvm. garage!

Åbent hus med tilmeldingskrav 9/11 – klik på billede –

Gedved hører til Horsens Kommune og er et oplagt sted at bosætte sig som familie. Her er nemlig lidt af det hele – både gode indkøbsmuligheder, flere legepladser og grønne områder i nærheden, og skole og institutioner ligger indenfor gåafstand. Med et hjem i Gedved er pendlerlivet heller intet problem med kun få minutters kørsel til motorvej E45.

Boligen er opført i 2022 af Milton Huse i gennemgående kvalitetsmaterialer, og indeholder 192 kvm. bolig med en tilhørende ekstra stor dobbeltgarage på hele 68 kvm. I hele boligen er der ekstra god loftshøjde som giver en rigtig god rummelig følelse.

Boligen indeholder en stor og rummelig entré, som også kan tilgås direkte fra garagen, en fordelingsgang hvorfra der er adgang til et lyst bryggers, tre gode børneværelser samt et badeværelse. I bunden af fordelingsgangen kommer du direkte ind i boligens hjerterum, det store køkken/alrum med loft til kip, dobbelt Velux ovenlysvindue, stort køkken med elementer fra HTH, og herfra er der adgang til en træterrasse både mod øst med morgensol og mod syd og vest med eftermiddags- og aftensol. Fra alrummet er videre adgang til en hyggelig stue med et stort vindue med et flot kig udover området, og herfra til en voksenafdeling med walk-in closet, soveværelse og et stort badeværelse.

Til boligen er en hyggelig og meget velanlagt have, med en flot græsplæne, bede og højbede med forskellige krydderurter. Herudover en stor træterrasse og en overdækket terrasse.

En god mulighed til dig som ønsker en kvalitetsbolig med en stor garage og som ønsker at springe byggeprocessen over!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stakken 15 , 8751 Gedved4.248.000 kr.19.380 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.011 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 192 ㎡Grund: 953 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2022

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x