Stampemøllen 9, 6800 Varde

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Hyggelig villa for enden af lukket vej i Møllekvarteret

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/11 – klik på billede –

Dette hus passer perfekt til den lille børnefamilie, solo-forælderen eller parret, der gerne vil have lidt ekstra plads. Overtager I nøglen hertil, får I et hjem med god akustik og en fleksibel planløsning, der giver jer forskellige indretningsmuligheder. Derudover får I en supergod beliggenhed på en lukket vej i Vardes attraktive Møllekvarter, hvor der er trygge rammer og blot 200 meter til Frelloskolen.

Villaen er opført i 1973 og er løbende vedligeholdt og opgraderet med bl.a. Troldtekt-plader i de fleste lofter og pæne, vedligeholdelsesnemme gulve. Der er desuden tilføjet en rigtig god, lukket garage med værksted i 2009. Garagen har Troldtektloft, elektrisk port og opvarmes med varmepumpe.

Indenfor byder boligen på et hvidt, tidløst køkken, en stor vinkelstue, to soveværelser og et stort disponibelt rum, der er velintegreret i resten af boligen. Dertil kommer et bryggers samt et flot badeværelse og en entré.

Til villaen hører også en skøn 1047 m2 stor have, som vender således at man kan følge solens bane ved at rykke sig lidt rundt. Da huset ligger for enden af vejen, er haven helt fredelig, og på den anden side af hækken skaber et grønt bælte afstand til nabovillavejen.

Kvarteret er yderst børnevenligt og attraktivt. Det består af lukkede veje og vænger, og der er kort afstand til Sportium, hvor der er svømmehal, fitness, bowling og alskens former for boldspil. Endelig ligger Frelloskolen i få minutters gåafstand herfra, så der bliver lidt mere tid til at hygge om morgenen, hvis I har børn.

Kort sagt giver Stampemøllen 9 rigtig gode rammer om hverdagen. Ring til EDC, hvis du vil opleve det hele i virkeligheden….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stampemøllen 9 , 6800 Varde1.598.000 kr.13.457 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.326 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 100 ㎡Grund: 1047 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1973

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x