Strandbyvej 59, 5683 Haarby

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Højt beliggende villa med pragfuld udsigt.

Højt beliggende fuldmuret murermestervilla med pragtfuld udsigt over kuperet markområde og med hav kig til Helnæsbugten.

Ejendommen er opført i bedste materialer i 1993 og er beliggende på en 3.308 kvm stor grund i Strandby. Haarby er blot 3 km. væk, Odense kan nås på blot en halv time og den fynske motorvej på blot 20 min.

Er du til skov, strand og naturoplevelser, er der flere muligheder idet såvel Damsbo skov og strand, Fladsled, Nabben havn og Løgismose fritidsområde ligger i cykelafstand fra ejendommen.

Køkkenet er i 2012 åbnet op til stue med nyt Invita køkken med Siemens hårde hvidevarer gulvvarme. De 2 badeværelser og bryggerset er samtidig fornyet – også med Invita interiør, og også her er der gulvvarme.

Indeholder: Entre med gulvvarme, køkken i åben forbindelse til stue med pejs med indsats og udgang til overdækket syd/vestvendt terrasse med solgård, stort familie badeværelse, 3 gode værelser og bryggers med klinkegulv og gulvvarme. Stueetage har plankegulve overalt, bortset fra køkken, bryggers og bad, der alle har flotte klinkegulve.

1. sal indeholder: Stor repos (velegnet til kontor), fjernsyns- og udkigsstue stue med udgang til stort overdækket syd/sydvestvendt terrasse med en pragtfuld udsigt over åbne marker og til Helnæsbugten, stort soveværelse med walk-in closet (også fra 2012) og direkte adgang til badeværelse. Der findes yderligere et stort værelse som i øjeblikket bruges som bibliotek og fjernsynsstue nr. 2. 1. salen har plankegulve overalt, bortset fra badeværelse, som har et flot klinegulv.

Til ejendommen hører der er 2 gode carporte, med hvert sit redskabsrum. Imellem carportene findes der en solgård. Fint stor udhusbygning med værksted samt Twin Heat Stokerfyr. I udhusbygningen findes ydermere et stort tidligere høloft, som i øjeblikket bruges til opbevaring, men som giver den pladskrævende familie mulighed for konvertering til teenager hybel, atelier, gæsteværelse, hjemmekontor eller lignende.

Ejendommen har indlagt fibernet fra Energi Fyn.

Stor ugeneret parklignende have med etablerede træer, buske og stauder. Hele vejen rundt om ejendommen findes der flere terrasser, ligesom der i haven findes rigeligt med muligheder for sidde- og opholdspladser i både sol og skygge. Stor køkken/urtehave med etablerede bærbuske og gamle og nye frugttræer. Bagerst i haven findes den gamle hønsegård (bruges ikke i øjeblikket, men kunne hurtigt genetableres) samt et drivhus.

Haarbyområdet er særdeles attraktivt, idet lokalområdet byder på skøn natur med skov og strand, gode indkøbsmuligheder med flere dagligvare- og specielbutikker og et rigt foreningsliv med bl.a. teaterforening, biograf, sportsplads, stort fritidscenter med motionscenter, svømme- og sportshal placeret med folkeskole og børnehave som nabo.

En sjældent udbudt kvalitetsvilla der skal ses for korrekt bedømmelse….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandbyvej 59 , 5683 Haarby2.795.000 kr.9.658 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.278 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 278 ㎡Grund: 3308 ㎡Antal værelser: 9Opført i: 1993

Der er ingen anmendelse på “Strandbyvej 59

[rotador grupo=1]