Strandmarksvej 8, 3630 Jægerspris

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Smukt og unikt til fjord og mark

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/5 – klik på billede –

Hvis vi selv skal sige det, er her tale om noget nær den bedste beliggenhed i området. Helt unikt og meget privat med den skønneste vestvendte og sydvendte udsigt til marker, Fjordstien og åbne arealer. Mod øst mødes man af Roskilde Fjord, som smukt bugter sig for øjnene af en. I horisonten ses Kronprinsesse Marys Bro, der nemt, bekvemt og hurtigt kan føre en fra Hornsherred til Frederikssund og mod København. Med naturen lige uden for døren kan man ikke undgå at opleve det rige dyreliv, som området byder på.

Utroligt velholdt helårsanvendeligt fritidshus hvor bl.a. kan nævnes jordvarme, der opvarmer husets gulvvarme. For disse tider en absolut fordel.

Huset står klar til at tage imod en ny familie – lige til at tage i brug for den kommende ejer. Her er en god indretning med 2 store værelser samt et mindre værelse, der kan bruges både som ekstra værelse, gæsteværelse eller f.eks. kontor, hobbyværelse o.l. Virkelig hyggelig stue med brændeovn og med spiseplads åbent til flot og velindrettet køkken med god skabs- og bordplads. Endvidere bryggers/vaskerum og badeværelse med bruser. Huset oser af god kvalitet, spændende løsninger, flotte lysindfald, et rart indeklima og ikke mindst den fantastiske udsigt, som kan nydes både fra husets opholdsrum, den meget velanlagte have og fra de skønne terrasser.
Desuden virkelig hyggeligt anneks, som byder på et ekstra rum med mange anvendelsesmuligheder. God carport med udhus.

Gerlev Strandpark er en lille, hyggelig udstykning med velholdte huse og haver samt et godt naboskab.

Tilmeldt dig et af de åbne huse eller kontakt EDC for fremvisning af denne skønne fritidsbolig.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandmarksvej 8 , 3630 Jægerspris2.995.000 kr.28.043 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.233 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 101 ㎡Grund: 1228 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2004