Strandvejen 17, 4520 Svinninge

4520 strandvejen 17 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

LÆKKER NYBYGGET EJENDOM LIGE UDENFOR SVINNINGE

Lige udenfor Svinninge kan I få det bedste fra begge verdener på Strandvejen 17. Ejendommen ligger ud til åbne marker med åen i baghaven og kun 650 meter fra byskiltet.

Ejendommen er en lækker arkitekttegnet villa, hvor der er tænkt i funktionelle løsninger til børnefamilien og kvalitetsmaterialer hele vejen igennem.

Boligen er indrettet med: Stor entré/bryggers med enormt god skabsplads og skjult vask samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Det store køkkenalrum har et flot HTH-køkken med gemt viktualierum. Køkkenalrummet er delt så I også har en mindre stueafdeling, som også kan være perfekt legehjørne til de mindste. I får et skønt lysindfald med hele 2 ovenlysvinduer og havedørsparti direkte ud til haven. Ikke nok med det er her også biopejs og alkove, så hyggen kan stå på sit højeste. Fra køkkenalrummet er der adgang til den 25 m2 store stue, hvor der er endnu en udgang til haven.
Udover de skønne fællesrum så er her også en lækker forældreafdeling med soveværelse, walk-in closet og eget badeværelse. Her skal det tilføjes, at der i badeværelset er trukket rør til badekar også. Til sidst finder I 3 rummelige værelser og et badeværelse mere.

Ejendommen har gulvvarme i alle rum, er opvarmet med luft til vand anlæg og har genvex.

Haven er et kapitel for sig selv med hele 3.379 m2 grund. Her får I en skøn udsigt over markerne og kan virkelig nyde den landlige fornemmelse. Haven er klar til at en ny ejer kan sætte sit eget præg. Ved siden af indkørslen finder I 32 m2 garage.

Boligen er beliggende lige udenfor Svinninge. Her kan I glæde jer over flere indkøbsmuligheder, folkeskole med 0.-9. klasse, togstation med linjer mellem Nykøbing SJ og Holbæk.

Til sidst skal det nævnes, at Holbæk kun er 20 min. væk, Kalundborg 25 min., Roskilde 40 min. og lidt over 1 time til Københavns Hovedbanegård i bil….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandvejen 17 , 4520 Svinninge3.600.000 kr.18.634 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.622 kr/mdrVillaEnergimærke: A2020Størrelse: 190 ㎡Grund: 3379 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2022Sidste tilstandrapport er fra: 2016-11-22 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x