Sv. Grathes Vej 9, 8620 Kjellerup

8620 sv grathes vej 9 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Moderniseret etplansvilla på lukket villa vej

Velkommen til Sv. Grathes Vej 9, et vidunderligt hjem i ét plan, der er blevet omhyggeligt renoveret og forvandlet til et moderne og komfortabelt hjem med optimal udnyttelse af planløsningen. Med tre velindrettede værelser og en åben planløsning fra køkkenet og ind i alrummet, er dette hjem det ideelle udgangspunkt for en rolig og bekvem livsstil.

Boligen udstråler charme og elegance med sin hvidpudsede facade, nyere tag og vinduer, der giver et frisk og indbydende udseende. Indendørs er der gulvvarme, der spreder behagelig varme gennem hele huset og en hyggelig atmosfære.

Køkkenet og alrummet er hjertet i hjemmet, hvor madlavning og samvær går op i en højere enhed. Den åbne planløsning imellem opholdsrummene skaber en følelse af rummelighed og let flow mellem rummene, og det er det ideelle sted til familiemiddage eller hyggelige sammenkomster med venner.

Med to gode værelser og et soveværelse har du plads til hele familien eller muligheden for at indrette et hjemmekontor eller hobbyrum samtidig med at du har et stort soveværelse. Hvert værelse er lyst og indbydende, og de store vinduer giver masser af naturligt lys. Grunden byder på 904 m² med garage der i dag anvendes som værksted/redskabsrum og er med til at lukke af i haven, så man er meget ugeneret i haven. Her finder du også den overdækket træterrasse med udgang fra stuen. Yderligere er der anlagt pæn flise belægning og lavet en dobbelt carport ud til vejen, så man har god plads til bilerne på grunden.

Beliggenheden i Thorning er ideel. Dette rolige kvarter giver dig fred og ro, samtidig med at det er tæt på skole, indkøbsmuligheder og idrætsfaciliteter. Dine daglige aktiviteter bliver enkle og bekvemme, og du kan nyde godt af det nærliggende fællesskab. Kontakt os hos EDC Kjellerup for at arrangere en besigtigelse….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sv. Grathes Vej 9 , 8620 Kjellerup1.350.000 kr.11.963 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.200 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 104 ㎡Grund: 904 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1965Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-01 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x