Syrenvej 44, 4690 Haslev

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Gedigen gulstensvilla i Haslev med rolig beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 11/5 – klik på billede –

I får masser af dejlig plads i denne villa, som udover et stueplan med en stor og lys entré, to værelser, nyere badeværelse, vinkelstue og køkken også byder på en meget anvendelig underetage. Her er der endnu et badeværelse, køkken og flere disponible rum, ligesom der er en integreret garage, som er oplagt til værksted eller træningsrum. Desuden er der en skøn udestue med termoruder og termotag, som fungerer som et ekstra opholdsrum i hverdagen. I vil ligeledes bemærke, at huset er udstyret med fine kvalitetsvinduer i mahognitræ, og at hoveddøren er af nyere dato.

Haven er dejlig frodig og skal bare lige klippes lidt til, så I virkelig får glæde af de blomstrende træer som det japanske kirsebærtræ og blommetræet. Der er terrasse i både forhaven og baghaven, så I har mulighed for at vælge mellem skygge og sol. Især på den sænkede terrasse med læ og sol i baghaven vil I kunne bruge mange skønne timer.

Huset er beliggende på en villavej, der er så stille, at børnene har mulighed for at lege udenfor. I kan også se frem til et godt og venligt naboskab blandt de mange børnefamilier, der hjælper hinanden i dagligdagen og en gang i mellem holder fest sammen, ligesom flaget hejses ved fødselsdage. For enden af vejen ligger børnehaven, og der er overkommelig afstand til skolen for de lidt ældre børn. Indkøb kan klares i supermarkedet, som I kan gå til ad en sti, ligesom I hurtigt kommer til stationen, hvorfra køretiden til Køge er på tyve minutter og fyrre minutter til København….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Syrenvej 44 , 4690 Haslev1.895.000 kr.12.105 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.611 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 110 ㎡Grund: 777 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1967

Der er ingen anmendelse på “Syrenvej 44

[rotador grupo=1]