Tanderupvej 23, 5591 Gelsted

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Fin villa i skønne og rolige omgivelser

Mangler du en fin og billig villa beliggende i naturlige og fredelige omgivelser, men stadig tæt på indkøb, pasningsmuligheder og fritidstilbud? Så læs endelig videre.

Vi har fornøjelsen af at kunne udbyde Tanderupvej 23 i Håre til salg. Villaen er fra 1933 og byder på 150kvm. Villaen er i to plan og kigger vi indenfor i stueplan, bydes du på en entre, badeværelse, kontor, køkken samt en stor stue med plads til både tv-hjørne samtidig med at der er rigeligt med plads til et spisebord. Går vi en tur op på førstesalen er der en repos, tre fine værelser samt et tilhørende badeværelse. Villaen her egner sig perfekt til parret eller den lille familie der ønsker at bo ude i flotte omgivelser i en fin overkommelig villa med en mindre have til. Villaen egner sig også ganske fint som udlejningsejendom. Villaen er opvarmet via Oliefyr, suppleret af en varmepumpe og så er der installeret solceller på taget.

Villaen er beliggende på en 788 kvm stor grund. Ligeledes er der opført en god carport på 30 kvm.

Som før nævnt kan du her bo i fine og rolige omgivelser, hvor du er omringet af skøn natur, du har således skov, strand og marker alt sammen inden for cykelafstand. Indkøbsmuligheder, skole, børnehave, togstation og fritidsaktiviteter er alt sammen inden for ca. 5 km. og der går en bussen nærmest ved døren. Der er blot 10 min. til motorvejsnettet.

Lyder dette som noget for dig, så tøv endelig ikke med at booke en uforpligtende fremvisning!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tanderupvej 23 , 5591 Gelsted525.000 kr.3.547 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.326 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 150 ㎡Grund: 788 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1933Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-29 check den her