Terpvej 44, 6630 Rødding

6630 terpvej 44 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Udlev dine boligdrømme her i dejlige landlige omgivelser.

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/4 – klik på billede –

Midt i landlige omgivelser finder du her denne ejendom, hvor du har mulighed for at sætte dit helt eget præg og udleve dine boligdrømme. Dermed er denne ejendom bestemt et kig værd, hvis du drømmer om et liv i disse omgivelser, hvor du er omgivet af åbne vidder. Beliggenheden mellem Jels og Rødding, gør at der er kort afstand til indkøb og skole.

Ejendommen indeholder et boligareal på 132 m². I forbindelse med entréen er der trappe til både 1. salen og kælderen. Spisekøkkenet er med nydeligt inventar i naturfarver og videre træder du ind i den rummelige spisestue. Gennem den dobbelte franskedør har du opholdsstuen, der er lys og venlig. Baggangen, som i det daglige altid benyttes, giver adgang til et velholdt badeværelse med bruseniche. Tillige har du fyrrummet og et værksted. På 1. salen har du to værelser, et opbevaringsrum og et soveværelse. Desuden er her også et toilet på denne etage. I kælderen har du et opbevaringsrum.

En velholdt og nydelig anlagt have med god plads til udfoldelse. Under den overdækkede terrasse kan sommeraftenerne nydes.

Den tilhørende carport er på 58 m², hvor du også har redskabsskure til haveredskaberne.

Derudover er beliggenheden midt imellem handelsbyerne Rødding og Jels, så dermed har du kort afstand til både indkøb og fritidsaktiviteter. I Jels kan fritiden kan bruges på diverse aktiviteter i idrætshallen – her er mulighed for fodbold, badminton og meget mere. Trænger du til en dukkert kan du kvit og frit tage denne i Jels søbad. Hvert år afholdes der Jels Vikingespil i byen – en tradition for mange og en god oplevelses for hele familien. Rødding byder derudover også på god mad på Hotel Rødding, og i centret er der både biograf, bibliotek og selskabslokaler. For de aktive er her også sportshal og svømmehal, hvor du kan gå til nogle gode fritidsaktiviteter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Terpvej 44 , 6630 Rødding545.000 kr.3.958 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.168 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 132 ㎡Grund: 1978 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1924Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-19 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x