Thorstedvej 34, 7700 Thisted

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Rummelig villa i Tingstrup – kun 200 meter fra skolen

Thorstedvej 34 lægger grund til en meget velholdt familievilla i et attraktivt område, bydelen Tingstrup, ikke langt fra skolen. Villaen byder på 170 boligkvadratmeter med tilhørende 45 kvadratmeter underetage med garage og opvarmet hobbyrum.
Fra hoveddøren er der blot 200 meter til Tingstrup Skole, ligesom der heller ikke er langt til børnehaven. I får under 5 minutter i bil til nærmeste dagligvarebutik og gågade. Når bilen er parkeret i garagen, er der god plads til at have overtøjet hængende i kælderen, så I slipper for at rydde op, når der kommer gæster.
Villaen har også en entré, hvor I kan tage imod gæsterne. Her træder man videre ind i en forstue med brændeovn. Ved entreen finder I også det ene af to badeværelser, som er med bruser og gulvvarme. Den oprindelige del af stueplan byder også på et køkken med spiseplads og en stor vinkelstue med udgang til terrasse og baghave.
Huset fik i 1971 tilbygget en værelsesfløj, som byder på hele tre værelser, et stort soveværelse samt det sidste af de to badeværelser. Har I brug for flere værelser, har der i både stuen og forstuen tidligere været et værelse, så der ialt kan laves 6 værelser.

Haven er flot anlagt og byder især bag huset på hyggelige udemiljøer omkring flere terrassepartier, med havedam og flotte blomsterbede. Desuden er der opført udhuse til hver deres formål så her får man virkelig fornemmelsen af, at der altid har været orden i tingene, hvor hus og have er holdt flot vedlige.

En stor familievilla, som vi vil anbefale jer at se. Så kontakt os nu for en fremvisning på tlf. 97923700….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Thorstedvej 34 , 7700 Thisted1.595.000 kr.8.484 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.170 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 170 ㎡Grund: 820 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1961Sidste tilstandrapport er fra: 23.02.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Thorstedvej 34