Toften 4, 6818 Årre

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Meget fin ejendom beliggende i Årre

Åbent hus med tilmeldingskrav 14/3 – klik på billede –

I dejlige Årre finder vi denne absolut skønne ejendom beliggende tæt på indkøb, skole og rolige omgivelser.

Huset rummer to plan, hvoraf man på stueplan først bliver mødt af en fin entré, der leder ud til et badeværelse med toilet og bruseniche, et fyrrum samt en repos, hvor trappen til 1. salen er at finde. Fra repos er der adgang til to gode værelser med skabsplads, et lyst badeværelse med toilet og bruseniche og en stor og særdeles fin vinkelstue, hvor der er plads til både spiseplads, sofaarrangement og hygge ved husets brændeovn. Til sidst et pænt og rummeligt køkken.

1. Salen byder på hele 5 gode værelser og en skøn og lys stue. Fra det ene værelse er der desuden adgang til en stor altan, hvor mange gode stunder kan nydes.

Udenfor gemmer sig en stor og vedligeholdelsesnem have, primært udlagt i græs. Desuden følger en fin terrasse og en god dobbeltgarage til ejendommen.

Årre er en landsby beliggende i Årre Sogn. Byen ligger i Varde Kommune, og byder på en dagligdag i verdensklasse. I denne skønne landsby finder du blandt andet Årre kro, Årre Kirke samt Årre skole og børnehave. Fra Årre er der blot 16km til Varde, 18km til Esbjerg og 29km til Grindsted.

En ejendom, der helt klart skal opleves – vi fremviser gerne!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Toften 4 , 6818 Årre1.198.000 kr.6.913 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.405 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 245 ㎡Grund: 1104 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1977Sidste tilstandrapport er fra: 2021-04-14 check den her