Toftevænget 1, 8464 Galten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Familievenlig villa placeret centralt i Galten by!

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/4 – klik på billede –

Velkommen til Toftevænget 1 i Galten – en familievenlig villa placeret helt centralt i skønne Galten.

Denne skønne bolig byder på en rummelig indretning og et skønt udendørsområde, der inviterer til afslapning og hygge.
Med 4 rummelige værelser og 2 toiletter er der rigeligt med plads til hele familien eller til at imødekomme dine behov for et hjemmekontor eller gæsteværelse. Det åbne miljø tilbyder også muligheden for at skabe et stort køkken/alrum, hvor madlavning og samvær kan forenes.

Den tilstødende stue/spisestue er med en lys og indbydende atmosfære, hvor familie og venner kan samles til hyggelige stunder og gode måltider. Fra stuen fører en glasdør dig ind i en skøn udestue, hvor du kan nyde den smukke udsigt over haven året rundt.

Udenfor venter en stor og nydelig sydvendt terrasse, perfekt til udendørs spisning eller afslapning i solen.

Den hyggelige udestue tilføjer ekstra plads til at nyde naturen året rundt, uanset vejret. Haven rummer mange hyggelige kroge med bl.a. en gennemført bålplads, ideel til hyggelige aftener omkring flammerne med familie og venner.

Til boligen hører også en praktisk carport, der sikrer beskyttelse til din bil året rundt. Beliggende i et attraktivt og sjældent udbudt kvarter i Galten. Boligen er placeret på en lukket villavej helt centralt i byen.

I kommer til at bo tæt på både handlemuligheder, fritidsinteresser, skole, daginstitutioner, offentlig transport og kun 3 minutter fra motorvejsnetværket, hvor I kun har 20-25 minutter til henholdsvis Silkeborg og Aarhus.

Toftevænget 1 er ikke bare et hjem – det er en invitation til et liv fyldt med komfort, hygge og bekvemmelighed, lige midt i Galten. Skynd dig at opleve denne unikke bolig, før den er væk!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Toftevænget 1 , 8464 Galten2.398.000 kr.16.840 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.058 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 137 ㎡Grund: 752 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1975Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-27 check den her