Tørvelodsvej 28, 3360 Liseleje

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Sommerhus i Liseleje

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/5 – klik på billede –

På Tørvelodsvej i Asserbo ligger dette hyggelige sommerhus med en god placering i rolige omgivelser. Sommerhuset indbyder til ferie og afslapning på en dejlig velanlagt grund med en hyggelig fliseterrasse og masser af plads til leg og boldspil. Beliggende i Asserbo hvor der inden for rækkevidde er indkøbsmuligheder i den lokale Coop365 samt flere restauranter.

Sommerhuset er på 80 m2 og byder på entré med adgang til tre gode værelser med skabe, en stor opholdsstue med brændeovn og udgang til terrasse, der er godt lysindfald fra de store vinduespartier i stuen. Fra stuen er der adgang til et soveværelse samt husets køkken. Fra køkkenet er der adgang til husets badeværelse via en mellemgang med udgang til haven.

Udenfor en fantastisk have med masser af flot beplantning og en hyggelig terrasse. På grunden er der opført et mindre udhus.

Virkelig skøn beliggenhed midt i Asserbo med kort afstand til det helt fantastisk skov- og naturområde Asserbo Plantage og Tisvilde Hegn og kun 2 km. til Asserbo Golfklub og det smukke Liseleje. Liseleje byder på Kattegats blå bølger og den berømte børnevenlige sandstrand samt flere gode spisesteder, is-caféer, små-butikker, bager og købmand – som har åbent året rundt. I Frederiksværk centrum er der hyggeligt kanalmiljø og gågade, samt lystbådehavn med bl.a. fiskehandel, café og legeplads….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tørvelodsvej 28 , 3360 Liseleje1.195.000 kr.14.398 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.799 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 80 ㎡Grund: 1524 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1957

Der er ingen anmendelse på “Tørvelodsvej 28

[rotador grupo=1]