Tranevej 31, 9610 Nørager

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Veldisponeret andelsbolig tæt på indkøb og skole

I udkanten af hyggelige Haverslev har vi fornøjelsen at udbyde denne veldisponerede andelsbolig tæt på indkøb og skole. Perfekt til singlen, den lille familie eller seniorparret, der måske vil flytte i noget mindre.

Der er tale om et rækkehus på 79 kvadratmeter beliggende på Tranevej i uforstyrrede, fredelige og grønne omgivelser.

I bydes velkommen indenfor i entré med adgang til husets store stue/køkkenalrum. Desuden et stort soveværelse, værelse og rummeligt badeværelse. Fra stuen er der udgang til en udestue, der dog trænger til en kærlig hånd, samt en hyggelig og nem have med en fliseterrasse. En have og terrasse for jer, der hellere vil nyde end yde…

Til huset hører endvidere en rigtig fin carport.

Boligen er en del af en sund og veldrevet andelsboligforening med styr på økonomien.

Huset ligger i udkanten af Haverslev, der er en hyggelig by med små 800 indbyggere. Byen har blandt andet dagligvarebutik, skole fra 0. til 6. klasse, idrætsforening og generelt et godt foreningsliv.

Samtidig er der kun nogle ganske få minutter til motorvej A45, hvilket gør det nemt og hurtigt, at komme både nord- og sydpå – eksempelvis til Aalborg, Hobro, Randers og Aarhus. Samtidig er der ved motorvejsafkørslen blandt andet McDonalds, BurgerKing, Sunset, grillbar og tankstation.

Det vil glæde os at vise jer Tranevej 31 – en dejlig og overkommelig andelsbolig til en attraktiv pris
© EDC Carsten Bech…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tranevej 31 , 9610 Nørager395.000 kr.5.000 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.984 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: DStørrelse: 79 ㎡Grund: 3800 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1990

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x