Tujastien 5, 4571 Grevinge

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Sommerhus i det fri

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/5 – klik på billede –

Tujastien 5, en familievenlig bolig i rolige omgivelser. Dette fine træhus er opført i 1977 og er i god stand. Med 2 gode værelser, stue og køkken-alrum og badeværelse er der rigeligt med plads til hele familien. Derudover er der nogle ekstra kvadratmeter at finde ud i annekset.
Når du træder ind i boligen, vil du straks føle dig hjemme. Den lyse og rummelige stue er det perfekte sted at slappe af efter en lang dag. Køkken-alrummet er ideelt til at samle familien omkring et godt måltid.
På den østvendte side at huset, finder du en terrasse, hvor du med udgang fra køkkenet, kan tage din kaffe med ud og nyde morgensolen. Fra husets vestvendte side kan du også placerer dig på en terrasse og hermed nyde aftensolen og de smukke omgivelser. Haven er nem at vedligeholde, så du kan bruge mere tid på at slappe af og nyde livet.
Men det er ikke kun boligen, der gør det perfekte sted at bo. Grevinge er et børnevenligt kvarter med masser af muligheder for at udforske og opleve. Der er gåafstand ned til den lokale marina og dermed også det lokale ishus.
Der er også masser af muligheder for at nyde naturen. Sommerhuset ligger tæt på skov og strand, så du kan tage på lange gåture eller cykelture og nyde den smukke natur. Der er også en række vandrestier og cykelruter i området, så du kan udforske området på din egen måde.
Hvis du er på udkig efter et sommerhus i rolige omgivelser, så er dette det perfekte sted for dig. Med en nem have, dejlige terrasser og masser af plads til hele familien, vil du føle dig hjemme fra dag ét….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tujastien 5 , 4571 Grevinge795.000 kr.11.839 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.099 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 60 ㎡Grund: 813 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1977

Der er ingen anmendelse på “Tujastien 5

[rotador grupo=1]