Udsigten 5, 8464 Galten

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velkommen til Udsigten 5 i Sjelle!

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/6 – klik på billede –

I kan nu blive de nye ejere af denne skønne bolig, som fremstår lys, moderne og indflytningsklar. Huset har gennemgået en omfattende renovering i 2006, hvor overetagen er blevet inddraget med et skønt åbent rum som bruges som stue. Køkken og vinduerne er ligeledes blevet renoveret. Resultatet er en moderne og indflytningsklar villa, som er klar til at byde jer velkommen som de nye ejere.

Boligen byder på en praktisk planløsning, som er velegnet til familielivet. Den indbydende entré byder jer velkommen, hvor I efterfølgende ledes ind i det rummelige køkken-alrum. Her er masser af plads til både madlavning, spisning og hyggelige stunder med familie og venner. Køkkenet fra HTH er stilfuldt og funktionelt. På stueplan finder I også en stue i forbindelse med køkken/alrummet, hvor I får en god spiseplads. Stueplan byder også på to gode værelser, et bryggers samt ét badeværelse.

På overetagen finder I to skønne altaner, hvorfra I kan nyde udsigten, solen og den friske luft. Her er det oplagt at slappe af med en kop kaffe om morgenen eller nyde solen om eftermiddagen. Altanerne tilføjer en ekstra mulighed for at kunne nyde ejendommens udendørs oaser.

Boligen er omgivet af en stor børnevenlig have, som indbyder til leg og hygge. Her er plads til både boldspil, grillaftener og skønne stunder i solen. Den rolige placering i Sjelle sikrer jer fred og ro i hverdagen samtidig med, at der er et rigtig godt fællesskab på vejen.

Udsigten 5 i Sjelle er en bolig, som tilbyder jer moderne løsninger, en stor børnevenlig have samt en rolig og fredelig placering på det danske landkort. Her er uden tvivl tale om en bolig, som sætter rammerne for, at I kan skabe mange gode minder i fremtiden. Gå ikke glip af chancen for at opleve alt, hvad denne bolig kan tilbyde….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Udsigten 5 , 8464 Galten2.345.000 kr.14.927 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.772 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 162 ㎡Grund: 1067 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1989

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x