Vallensbæk Strandvej 224, 2665 Vallensbæk Strand

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Kombination af komfort og fantastisk beliggenhed

Denne smukke ejendom, i det eftertragtede område nær Strandparken i Vallensbæk Strand, byder på en ideel kombination af komfort, rummelighed og en fantastisk beliggenhed. Her er 122 m2 bolig samt integreret udestue på 13 m2.

Indenfor mødes du af et lyst køkken og en indbydende stue fyldt med naturligt lys, hvor der er fokuseret på en sammenhængende og behagelig atmosfære. Udestuen med loft til kip, ligger i forlængelse af stuen og er med til at give en fantastisk stemning i ejendommen. Stuen flyder ubesværet sammen med køkkenet, der er praktisk og stilfuldt designet. Et bryggers med direkte adgang til haven tilføjer ekstra funktionalitet til ejendommen. De 3 værelser tilbyder god plads til familien og ligesom i gang og bryggerset, så er her tænkt på opbevaring i form af god skabsplads. Nydeligt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Taget er skiftet i 2019.

Denne ejendom har mere at byde på end blot indendørs komfort. Beliggenheden er intet mindre end perfekt. Du vil nyde den nemme adgang til stranden, der giver dig mulighed for at tage lange gåture ved vandet og nyde det maritime miljø. Egholmskole og Vallensbæk Stationstorv med indkøbsmuligheder og S-tog er også inden for kort afstand, hvilket gør hverdagen både praktisk og bekvem.

Med flere hyggelige terrasser kan du nyde solen fra morgen til aften. Den elektriske markise ved træterrassen tilføjer en unik stil og skaber en behagelig atmosfære. Hvis du foretrækker en rolig start på dagen, kan du slappe af på morgenterrassen i bunden af haven. Og når du ønsker at finde skygge eller beskyttelse mod regnen, kan du benytte dig af den overdækkede terrasse, der strækker sig ud fra den murede garage. Dette er et paradis for udendørs ophold og en oase af fred og ro.

Ejendommen har ejerlejlighedsstatus, men når du oplever den, vil du straks blive mindet om et halvt dobbelthus med garage og egen ugenert have og uden økonomisk fællesskab….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vallensbæk Strandvej 224 , 2665 Vallensbæk Strand4.795.000 kr.39.303 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.159 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 122 ㎡Grund: 644 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1974

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x