Ved Kirken 2, 5210 Odense NV

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Pæn og klassisk etplansvilla i Paarup

I sin mest enkle form er det en klassisk etplansvilla, vi her kan præsentere jer for. Og det betyder flere ting. Dels får I en god, velafprøvet planløsning med mulighed for at sætte jeres egne fingeraftryk på indretning og interiør. Dels får I et hyggeligt nærområde i Paarup, hvor kort afstand til skolen og et hyggeligt kig til kirketårnet sætter den gode beliggenhed i fokus.

Men først og fremmest er ejendommen lidt af en villaklassiker. De gule murstensfacader fra 1970 står stadig stærkt, og med et nyere tag er de ydre rammer helt på plads. En lille carport på 18 m2 supplerer de 111 boligkvadratmeter, mens den tilhørende have har brugt de sidste 50 år på at vokse sig flot og tæt. Glæd jer til farverige staudebede, fine frugttræer og afslappede sommerdage i solen på den sydvestvendte terrasse.

Vel ankommet inden døre møder I en planløsning, som på alle måder er velkendt. De tre værelser ligger samlet i en selvstændig afdeling, hvor I også finder bryggerset og boligens badeværelse. Sidstnævnte fremstår med sine originale, knaldblå 70’er-klinker, og baderummet byder endda på både badekar og bruseniche. Omvendt er der plads til vaskefaciliteter i det veldisponerede bryggers, som i øvrigt har praktisk, tørskoet adgang fra carporten.

Derudover får I gode opholdsområder. Man har åbnet delvist op mellem køkkenet og stuen, men drømmer I om et stort, udfoldet køkken-alrum, kan I sagtens integrere rummene mere. Allerede i dag fremstår køkkenet veludnyttet og pænt, mens den rummelige vinkelstue kan indrettes med spisearrangement samt sofaområde og desuden har udgang til terrassen mod vest.

Som vejnavnet antyder, kommer I til at bo tæt på den gamle landsbykirke i Paarup. Dermed får I en central adresse i byområdet, hvor skolen, idrætshallen og den lokale MENY blot er et lille udpluk af de gode faciliteter, som ligger inden for den nærmeste kilometer. I finder endda Langesøstien lige rundt om hjørnet, så selv med pedalkraft er I aldrig mere end ti minutter fra Odense C.

Det hele får I til en meget fornuftig pris. Kontakt os allerede i dag….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ved Kirken 2 , 5210 Odense NV1.895.000 kr.16.800 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.922 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 111 ㎡Grund: 739 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1970Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-15 check den her