Vestergade 42E 0, 5700 Svendborg

5700 vestergade 42e 0 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Pæn og velholdt lejlighed centralt i Svendborg

Er du på udkig efter en lejlighed, der fremtræder i rigtig pæn stand, og som tilmed er centralt placeret i Svendborg? Så se en ekstra gang på denne, som ligger på Vestergade 42E.

Her overtager du en bolig i en rigtig god størrelse, som har en fornuftig indretning, der også gør den ideel at anvende som delelejlighed. Med adresse her får du nærhed til alle byens tilbud og er derfor både tæt på flere indkøbsmuligheder og centrum, der byder på forskellige butikker og spisesteder.

Herudover er de…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vestergade 42E 0, 5700 Svendborg795.000 kr.9.464 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.620 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: EStørrelse: 84 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1917Sidste tilstandrapport er fra: 2005-02-08 check den her

Vestergade 42E 0, 5700 Svendborg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Svendborg / Centrum – Hyggelig og indflytningsklar lejlighed

Hvis du ønsker en indflytningsklar lejlighed, der har en bynær beliggenhed, hvor alle daglige behov og gøremål er indenfor gå- og cykelafstand, og samme gør sig gældende for alle byens centrale faciliteter, ja så kan du roligt indstille søgningen her. På Vestergade er du tæt på skoler, børnehaver, indkøb, sports- og fritidsfaciliteter, sygehus, bycentrum og sidst men ikke mindst skov, havn og strand, så lejligheden her er lige noget for netop dig! Når man så tillægger værdien af nærheden til den nødvendige infrastruktur med bybus, jernbanestation og adgangen til motorvejen, burde valget af denne velholdte lejlighed være let.Her får du en rigtig fin 2 værelses lejlighed i stueetagen, hvor der er et køkken med spiseplads og massere af skabsplads, et fornuftigt badeværelse med brus og plads til vaskesøjle, samt et depotrum. Til lejligheden følger også en fælles have, så denne lejlighed, byder også på et udeliv, hvor du om sommeren kan nyde et koldt glas. Enten i haven eller i det hyggelige gårhavemiljø. Ejerforeningen består af 3 lejligheder.Lejligheden er et rigtig godt alternativ til lejeboligen eller kollegieværelset. Det er altså en meget fin bolig, der henvender sig dels til den studerende, singlen eller senioren, der ikke kræver den store plads. Boligen er ligeledes særdeles attraktiv som forældrekøb. Tag med os ud og se lejligheden – vi er sikre på at I bliver begejstret….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vestergade 42E 0, 5700 Svendborg895.000 kr.10.655 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.620 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: EStørrelse: 84 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1917