Vesterskel 31, 2650 Hvidovre

2650 vesterskel 31 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Eksklusivt fritidshus klar til indflytning!

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/11 – klik på billede –

Nu har I muligheden for at erhverve jer nøglerne til en af Præstemosens flotteste fritidsboliger, beliggende i en rolig og solrig afkrog af området.

Boligen er opført i 2019, og fremstår imponerende, inde såvel ude, og i utroligt flot stand med spændende løsninger, eksklusive materialevalg og moderne komfort i højsædet. Her er ensidig taghældning, som giver en imponerende loftshøjde i boligen, og skaber en rigtig god rumfornemmelse.

Når I ankommer, vil I hurtigt blive betagede af den smukke facade på både udhus og bolig, som er opført i samme moderne udtryk og beklædt med slidstærk skifer. Imellem de to boliger er der lavet en hyggelig og ganske privat træterrasse, som fungerer helt genialt. Over denne del er der etableret en bestandig, eldrevet markise, som kan overdække hele terrassen.

Huset byder på en rummelig entré, hvor der er plads til overtøjet, og videre adgang til det resterende af huset. Overalt har I en imponerende loftshøjde. Det ene soveværelse er ganske fint i størrelse, og her er god mulighed for individuel indretning.

Badeværelset er enormt, og er udført i tidløst, moderne design, med separat bruseniche og væghængt toilet.

Husets hjerterum er uden tvivl det store køkkenalrum, hvor der er rigelig plads til at udfolde sig kreativt i køkkenet, byde på middagsselskaber og arrangere sofahjørne. Køkkenet er fra Vordingborg, udført i sorte fronter, og byder på alt hvad I skal bruge i hårde hvidevarer.

Fra køkkenalrummet har I niveaufri adgang til den store træterrasse gennem flere dobbeltdørspartier, som giver et fantastisk lysindfald, og bringer inde- og udeliv sammen på bedste vis.

Derudover er der opført et stort, isoleret og luksuriøst udhus, hvor mulighederne er mange. Her er ét stort rum med store glaspartier, samt et teknik/bryggersrum med egen indgang.

Overalt er der tillige vandbåren gulvvarme, hvilket også inkluderer udhuset. Alle døre og vinduer er desuden med lydisolerende glas.

Er I på udkig efter noget gennemført og ekstraordinært, som ikke ligner alt andet, og hvor behovet for vedligehold er minimalt, så er Vesterskel 31 muligvis det bedste bud for jer!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vesterskel 31 , 2650 Hvidovre2.595.000 kr.41.190 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.720 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 56 ㎡Grund: 300 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 2019Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-20 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x