Vestre Havnevej 6B, 4583 Sjællands Odde

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Velkommen til Odsherred…

CHARMERENDE FISKERHUS MED UDSIGT TIL KATTEGAT….

Vi har nu den udsøgte fornøjelse at byde velkommen på Vestre Havnevej 6B – til dette fine gamle fiskerhus lige ved havnen. Her får man lov til at nyde den smukke udsigt over den hyggelige havn og Kattegat fra de mange udsigtsposter i byen. Ejendommen ligger højt og grunden er nem at holde og er på 300 kvm. med en hyggelig gårdhave, fint muret udhus og plads til parkering. Fra huset ganske kort ned til havnen og badebroen “Biggas bro” med saunahytte til brug for vinterbadeklubben “Gråsælen”.
Vi byder velkommen i husets entré med plads til overtøjet og med trappe til 1. sal. Husets badeværelse byder på separat bruseniche og vaskemaskine. “Husets hjerte” er uden tvivl den skønne stue med brændeovn, som vi finder i åben forbindelse med det pæne hvide køkken. Fra køkkenet er der et flot kik til havet og de fritlagte bjælker skaber en en skøn atmosfære i det hyggelige hus. Husets 1. sal byder på en god møbler repos med udgang til en hyggelig terrasse med flot udsigt til havet. Stort forældresoveværelse med masser af skabe og endelig et godt ekstra værelse. Huset fremstår lyst og indbydende. Opvarmningen sker ved oliefyr suppleret med nyere varmepumpe og brændeovn.

Hvorfor ikke bo her i fredelige Havnebyen, hvor der er skole, indkøb, kaffebar og mange foreninger? Listen af gode butikker er efterhånden lang i den hyggelige by – vi har Birkemosegårds flotte økologiske gårdbutik, Kastanjelys, Byg & Bo Byggemarked, Ost & vin butikken, vores flotte Superbrugs, Odden Kaffebar og selvfølgelig området bedste fiskehandel. På havnen finder vi endvidere kroen “Den gyldne hane”, restaurant Noova og den legendariske grillbar “Café Tunen”.

Her i skønne Odsherred, hvor naturen og lyset er helt unikt og har du lyst til at blive vækket af fuglene der kigger ind til dig om morgen, eller få besøg af pindsvinet når du sidder og nyder de lyse nætter på terrassen. Vil du tilberede et fantastiske måltid, hvor den friske fisk er hentet fra fiskerne på havnen, eller du har måske selv fanget den. De friske grøntsager er hentet fra en af de økologiske gårdbutikker, hvor du selv har plukket de friske jordbær og gravet dine kartofler op. Er du mere til en cykeltur i naturen i det meget kuperede Odsherred, hvor Unesco har sat Geopark Odsherred på listen over verdens kulturarv. Eller har du lyst til at gå i diverse kunstners fodspor og opleve lyset i Odsherred, så er der en enestående chance nu, for at udleve alle dine drømme på denne fantastiske udsigtsgrund i Havnebyen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vestre Havnevej 6B , 4583 Sjællands Odde950.000 kr.8.444 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.499 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 112 ㎡Grund: 300 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1877

Der er ingen anmendelse på “Vestre Havnevej 6B