Vinkelvej 12, 9500 Hobro

9500 vinkelvej 12 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Familievenlig etplansvilla

Åbent hus med tilmeldingskrav 13/4 – klik på billede –

Velkommen til Vinkelvej 12, hvor denne familievenlige etplansvilla venter på at byde dig velkommen hjem. Med en rummelig og lys stue, et soveværelse samt tre værelser, byder dette hjem på komfortabel plads til hele familien. Beliggende på en stille villavej, er denne bolig tæt på indkøbsmuligheder, centrum og alt, hvad du har brug for.

Du træder ind i huset gennem en praktisk bryggers/entre, som fører dig ind i fordelergangen. Herfra kan du nemt komme til resten af husets rum. Den store vinkelstue byder på god plads til både opholds- og spiseafdeling og har direkte adgang til den velholdte sydvestvendte træterrasse. Køkkenet, som blev renoveret i 2008, er lyst og tidløst og er i åben forbindelse med stuen.
Huset har også et godt soveværelse samt tre værelser, alle med indbyggede skabe. Derudover finder du et stort badeværelse med bruseniche og spabad, et gæstetoilet og et kontor.

Villaen opvarmes med fjernvarme på den gamle ordning (billig). Udenfor venter en hyggelig have med den karakteristiske skrænt samt en rummelig indkørsel med plads til flere biler og en praktisk garage på 40 kvm.

Med sine familievenlige faciliteter og ideelle beliggenhed er Vinkelvej 12 det perfekte hjem for enhver familie, der søger komfort, funktionalitet og ro i hverdagen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vinkelvej 12 , 9500 Hobro1.550.000 kr.10.197 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.566 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 142 ㎡Grund: 731 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1972Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-07 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x