Vognmandsgade 10, 8900 Randers C

8900 vognmandsgade 10 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Sjældent udbudt arkitekttegnet Caspersen rækkehus

EDC Trio har nu fornøjelsen af at udbyde dette spændende arkitekttegnede rækkehus på historisk og central beliggenhed i Randers C.

Her har du alle byens faciliteter indenfor gåafstand, om det er de hyggelige caféer/restauranter, biografen, Kulturhuset, Værket eller indkøbsmuligheder.

Rækkehuset er opført i 1979 og er fuldmuret. Her får du 103 veludnyttede og gennemtænkte m², hvor der både er lagt vægt på funktionalitet, hygge og kvalitet. Bemærk også det flotte energimærke B og den flotte tilstandsrapport uden nogle ”røde huse”.

Man træder ind i entréen hvor jakken hænges og skoene stilles. Bag skydelågerne er der gemt både vaskemaskine og tørretumbler. Herfra føres man videre ind i en rummelig og åben spisestue, som delvist hænger sammen med både køkken og dagligstue. Køkkenet fremstår indbydende og er moderniseret i nyere tid. Fra køkkenet er der direkte udgang til den hyggelige terrasse. I dagligstuen er der god plads til hyggelige stunder og herfra er der ligeledes udgang til haven.
I stueplan fanges man generelt hurtigt af det karakteristiske røde stengulv, der bidrager med varme og hygge til rummet.

På 1. salen er et dejligt soveværelse og et godt værelse – begge med loft til kip og med hems. Ydermere er her et åbent areal som egner sig perfekt til kontor/værelse/hobby. Herudover et dejligt og indbydende badeværelse fra 2018.

Hyggelig mindre have/terrassemiljø med eget redskabsrum. Det særlige ved rækkehusene er også, at de grænser op til en stor fælles have, som holdes af havemand. Her er desuden et fælles drivhus som flittigt bruges til sociale sammenkomster. Her er altså en skøn grøn oase midt i Randers C!
Til foreningen hører 5 fælles p-pladser.

Ønsker du at bo i hjertet af Randers, i en charmende brostensbelagt gade, og i et spændende fuldmuret rækkehus? Så kontakt EDC Trio! Vi glæder os til at vise frem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vognmandsgade 10 , 8900 Randers C2.495.000 kr.24.851 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.661 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 103 ㎡Grund: 101 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1979Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-26 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x