Vongevej 49, 7300 Jelling

7300 vongevej 49 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Arkitektonisk smuk og velrenoveret villa

Åbent hus med tilmeldingskrav 27/1 – klik på billede –

Velkommen til denne perle, der samler klassisk elegance med moderne bekvemmeligheder. Boligen har gennem de senere år gennemgået en omfattende renovering og resultatet er en indbydende, indflytningsklar og attraktiv bolig. Villaen er ikke kun visuelt imponerende, men den favner også tidens fokus på energieffektivitet, hvorfor renoveringen ikke mindst har omfattet etablering af luft-til-vand varmepumpe og efterisolering.

Indretningsmæssigt bydes der i boligen først på en centralplaceret hall, der leder til 1. sal og til husets hjerte – nemlig spisestuen og køkkenet, der i åben forbindelse fungerer som et perfekt samlingspunkt i hjemmet. Herfra er der indgang til husets stue, hvor du kan nyde et godt gennemgående lysindfald. Herudover rummer boligen i stueplan 2 badeværelser, et stort praktisk bryggers, et soveværelse samt et stort ekstra værelse, der giver mulighed for at skabe et legerum eller et kreativt værksted, der kun begrænses af din fantasi og behov.

Boligens 1. sal byder på yderligere rum og muligheder. Her er indrettet 2 gode værelser og en kæmpe gildesal. Gildesalen kan let tilpasses dine behov – alternativet til en gildesal kunne være et legerum for de mindste, et hjemmekontor eller måske en base for den selvstændige.

Også udvendigt er der kræset for faciliteterne. Udover den nydelige og vestvendte have får du også en nyere isoleret garage med elektrisk port. Her kan du parkere bilen eller blot bruge rummet til opbevaring eller som værksted.

Denne præsentable villa henvender sig til dem, der søger plads, komfort og bare en bolig lidt ud over det sædvanlige. Du får en kombination af gamle dyder og moderne bekvemmelighed og villaen er det rigtige valg for dem, der både ønsker et unikt hjem og en landlig beliggenhed.

Book en fremvisning i dag og oplev selv, hvor meget du egentlig får her….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vongevej 49 , 7300 Jelling2.435.000 kr.7.729 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.928 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 271 ㎡Grund: 1223 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1934Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-15 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x