Blåbærvej 18, 8920 Randers NV

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Dejlig velindrettet villa med skøn have i Helsted

Med en god indretning, en dejlig og ugeneret have og den centrale, men samtidig rolige beliggenhed er her tale om en villa, som kan skabe de perfekte rammer om hverdagen, uanset om I er det unge par på udkig efter jeres første hus eller I er seniorer, som bare gerne vil have det nemt og godt. Velkommen på Blåbærvej 18.

Der er mange ting, som fortjener at blive fremhævet ved boligen, men vi er nødt til at starte i køkken/alrummet, som i den grad er husets hjerte. Her er der skabt et stort og fantastisk leverum, med lysindfald fra begge sider, god plads og muligheden for en fleksibel indretning, som vil tilgodese lige netop jeres familietype. Derudover byder indretningen på praktisk bryggers, vindfang, viktualierum, badeværelse og et værelse. På den anden side af opholdsrummet har I så entré, yderligere to værelser samt endnu et badeværelse, så totalen kommer op på tre værelser og (for hustypen lidt usædvanligt) hele to badeværelser.
Ejendommen fremstår rigtigt flot og er blevet godt vedligeholdt, ligesom der løbende er blevet renoveret og moderniseret. Blandt de mange ting kan nævnes, at de fleste vinduer er udskiftede inden for de seneste fem år, at det moderne og lyse køkken er fra 2010, og så er her et anneks, som er blevet renoveret for to år siden, blandt andet med vedligeholdelsesfrit Hardie Plank.

Annekset er et super brugbart multirum med mange anvendelsesmuligheder. Fordi det er isoleret, kan I selvfølgelig bruge det til tør og tryg opbevaring, men det er lige så velegnet til værksted, hjemmefitness eller noget helt tredje. Det er næsten kun den berømte fantasi, der sætter grænsen.

Haven giver jer alle muligheder for at nyde udelivet på allerbedste vis, ikke mindst på den skønne og delvist overdækkede terrasse. Når I åbner op til denne inde fra køkken/alrum og stue, smelter inde og ude sammen, noget som I helt sikkert kommer til at nyde på de lange, lune sommerdage. Beliggenheden bliver næsten ikke mere ideel, uanset om I har børn i skolealderen, eller I gerne vil have nemt til alle indkøbene og alt det andet, man har brug for i dagligdagen. Således er her inden for ganske kort afstand både vuggestue, børnehave og skole, og med bager, slagter og Rema1000 helt tæt på bliver det ikke meget bedre….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Blåbærvej 18 , 8920 Randers NV1.395.000 kr.11.733 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.880 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 115 ㎡Grund: 797 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1961Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-15 check den her