Hasselvej 10, 4690 Haslev

4690 hasselvej 10 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Flot rummelig villa i eftertragtet kvarter

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/3 – klik på billede –

Pæn og velholdt ejendom beliggende på blind stikvej i et af de mest efterspurgte villakvarter i Haslev. Kvarteret er eftertragtet fordi det er roligt og med stisystem til alt. Der er kun få minutter til skole, Haslev Hallerne, Svømmehallen, daginstitution, stationen samt byens centrum m.m. Ejendommen bærer præg af en god vedligeholdelse såvel inde som ude, da sælger i sin ejer tid har opdateret boligen. Planløsning giver en rummelighed som vil kunne tilfredsstille de fleste, og dertil kommer et isoleret Annex/have-hus med luft-til-luft varmepumpe og toilet. Anvendelsesmulighederne i annexet er mange, lige fra liberalt erhverv til overnattende gæster m.m. Ejendommen har et flot energimærke med karakteren C.

Huset indeholder en entre med trappe til 1.sal. Spisekøkken med god skabs- og spiseplads, dejlig lys opholdsstue med udgang til solvendt terrasse fra gangen. Fra husets køkkenvindue kan I se til skoven, som I kan gå til langs marker. Derudover er der et godt rummeligt soveværelse, renoveret gæstetoilet, flot moderniseret badeværelse med kar og bruseniche samt et bryggers/fyrrum.
På 1 sal. finder du en lys og indbydende repos og gang der er godt udnyttet med skabsplads yderligere er der på 1 salen 3 gode store og rummelige værelser med godt lysindfald.

Grunden er en sydvendt hjørnegrund, hvor der kun er nabo til den ene side. Haven er super hyggelig med spredt beplantning, frugttræer, dejlig stor solvendt terrasse med masser af plads til at nyde sommeren og grill aftener. Derudover findes en carport samt et stort udhus/værksted. Der er i øvrigt forberedt til en ladestander til elbilen.

Lige rundt om hjørnet ligger grundejerforeningens fine legeplads og fodboldbanerne. Fra det rolige og lukkede vænge kan børnene selv følge et trygt stisyste til skole, fritidshjem og de populære sportsfaciliteter.

Alt i alt en rigtig skøn ejendom med plads såvel inde som ude og i et kvarter der er meget efterspurgt i Haslev….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hasselvej 10 , 4690 Haslev2.099.000 kr.12.369 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.791 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 172 ㎡Grund: 810 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1877Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-20 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x