Markhaven 17, 5320 Agedrup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velholdt familievilla med rolig adresse og stor, sydvendt have

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/1 – klik på billede –

Det er ikke fordi, der mangler gode grunde til at flytte til Bullerup. Her møder I nemlig en tryg og hyggelig by med et stærkt lokalsamfund, og samtidig lyder afstanden til Odense C på bare fem kilometer, hvilket gør turen overkommelig på cykel. På Markhaven 17 møder I desuden en rummelig og velholdt villa, som er oplagt til børnefamilien.

Den klassiske etplansvilla fra 1961 er sidenhen udvidet med en tilbygning i 1975, og dermed kan I se frem til et boligareal på 155 m2, som gør huset relevant for moderne børnefamilier. Huset er udført med lidt spil i sine gule mursten, og I får desuden både et udhus på 17 m2 og en 25 m2 stor garage med el-port. Derudover er taget skiftet i 2008, så villaens mest afgørende komponenter er i rigtig fin stand.

Det samme gælder inden døre, hvor boligen nyder godt af et upåklageligt vedligehold. De kreative sjæle vil hurtigt forelske sig i retroklinkerne, som stadig findes i bryggerset og på det ene af boligens to badeværelser. Den øvrige bolig fremstår overvejende med lyst inventar i en moderne stil. Selv planløsningen giver kreativiteten lidt at arbejde med, for der er fin fleksibilitet og mulighed for at åbne mere op mellem afdelingerne.

Tag eksempelvis køkkenet med dertilhørende spiseafsnit, som med relativt enkle greb kan integreres med stuen, så I får et topmoderne opholdsmiljø. Ligeledes kan I gentænke værelsesafdelingen, som I dag består af fire værelser, hvoraf de to decideret er kæmpestore.

For villaejere er haven næsten lige så vigtig som boligen. Med et matrikulært areal på hele 1.048 m2 får I endda en grund i sommerhusstørrelse, og hvad bedre er: haven ligger med en perfekt, sydvendt orientering. I kan dermed få lidt forårssol på de vinterblege ben, og med både drivhus og køkkenhave finder I hurtigt ud af, at hjemmedyrket grønt ganske enkelt smager bedre.

Selv med roligt tråd i pedalerne tager det ikke mere end et kvarter at cykle til Odense C. Dermed kan I nyde godt af bylivet, mens lokalområdet viser vej til alle posterne i det daglige orienteringsløb. Inden for en rund kilometer har I alt, hvad I skal bruge, og holder I af vand, natur og skove, ligger overraskelserne lige uden for byskiltet.

Kontakt EDC Skibhus på 6611 6411 for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Markhaven 17 , 5320 Agedrup1.795.000 kr.10.846 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.630 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 155 ㎡Grund: 1048 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1961Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-22 check den her