Ørstedsvej 4, 9460 Brovst

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velholdt villa med særdeles god og attraktiv beliggenhed tæt ved skolen og midtbyen

KLIK IND PÅ NYTTIGE LINKS OG SE DE SPÆNDENDE ATTRAKTIONER OG AKTIVITETER I LOKALOMRÅDET. SE MERE PÅ : OPLEVBROVST.DK

Villaen har en særdeles god og central beliggenhed i Kirkegade-kvarteret, tæt ved skolen, børnehaven og Sundhedshuset (læger og tandlæger m.v.) og i gå-afstand til midtbyen hvor der er gode indkøbsmuligheder med mange special- og dagligvarebutikker, idrætshal og kulturcenter samt gode off. transportforbindelser. Dejlig og nem lille grund på 495 kvm. med hyggelig og ugeneret have, hyggelig udestue samt overdækket terrasse.

Særdeles velholdt villa bygget i 1935 og senere ombygget og tilbygget og løbende moderniseret og vedligeholdt. Boligen fremtræder således i særdeles pæn og velholdt stand – lige klar til indflytning. Der er ialt 161 kvm. dejlig bolig, heraf 38 kvm. på 1. sal samt dejlig stor udestue. Der er endvidere garage og værksted på 36 kvm. Der er mulighed for fællesantenne fra Yousee samt fiberforbindelse fra STOFA.

Boligen er indrettet med forgang og mellemgang, lyst køkken med spiseplads, hyggelig og stor vinkelstue med udgang til pragtfuld udestue, spisestue med afhøvlet trægulv, disp. rum med plads til vaskemaskine og tørretumbler, soveværelse med faste skabe samt badeværelse med klinkegulv og gulvvarme, badekar og bruseniche. På 1. sal er indrettet stort soveværelse (evt. mulighed for 2 værelser) samt 1 værelse….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ørstedsvej 4 , 9460 Brovst495.000 kr.2.978 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.455 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 161 ㎡Grund: 495 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1935

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x