Østrupvej 30, 8930 Randers NØ

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Udsigtsbolig i naturskønt område

Åbent hus med tilmeldingskrav 9/12 – klik på billede –

Søger du en ældre charmerende udsigtsbolig på 99 m2 og på 4270 m2 grund eller drømmer du evt. om at bygge nyt, så har du chancen her! Med få minutters kørsel lige uden for Randers (øst for) finder I denne spændende villa med udhus på 90 m2 med 2 store hestebåse samt 80m2 garage/værksted.

I bosætter jer i landsbyen Albæk, der kendetegnes ved sin naturskønne beliggenhed. Her er brede markearealer og områder med skovdække. Mod øst har I adgang til fjorden og en attraktiv golfklub. Det er i sandhed en beliggenhed til jer, der ønsker ro og fordybelse samt nem adgang til naturen, og alt efter behov kan de daglige fornødenheder findes i en af de større nærliggende byer.

Indendørs i det velholdte hovedhus (lavloftet) venter en veltænkt planløsning, som fordeler sig på ét plan. Den indbefatter to værelser, en aflang stue, et køkken, et badeværelse med bruser og varme i gulvet, stort bryggers. Her er en række charmerende, landlige detaljer i form af blotlagte loftsbjælker i de fleste af rummene. Det er desuden et hjem med muligheder, og så snart I har overtaget nøglerne, står det jer frit for at modernisere og foretage ændringer, som I ønsker. Der er evt. mulighed for at sænke gulvene, hvis man ikke er til det lavloftede.

Er du hesteinteresseret, mekaniker, erhvervsdrivende eller bare ønsker en velbeliggende udsigtsejendom med rigtig mange muligheder, så er dette måske din kommenede bolig.

Supplerende oplysninger:
Tag: Eternittag – (ca. 8 år)
Antenneforhold og internetforbindelse: Mulighed for kabel
Kloakforhold: Der skal separeres, men overfladevandet løber allerede i faskiner
Afstand til skole og daginstitution: Dronningborg/Rismølleskolen
Overtagelse: God tid…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østrupvej 30 , 8930 Randers NØ750.000 kr.7.463 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.377 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 99 ㎡Grund: 4270 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1860Sidste tilstandrapport er fra: 2023-06-14 check den her

Østrupvej 30, 8930 Randers NØ

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Blandt den markrige natur få minutters kørsel uden for Randers finder I denne rummelige og mulighedsrige ejendom, som netop udbydes til salg. Her får I et velholdt og landligt charmerende stuehus, hvortil et rummeligt udhus også placerer sig på den 4.270 kvadratmeter store matrikel.I bosætter jer i landsbyen Albæk, der kendetegnes ved sin rolige og naturrige disponering blandt brede markarealer og enkelte områder med skovdække. Mod øst har I adgang til fjorden og en attraktiv goldklub, hvortil I efter blot et kvarters kørsel mod vest kan være i centrum af Randers. Det er i sandhed en beliggenhed til jer, der ønsker ro og fordybelse samt nem adgang til naturen, og alt efter behov kan de daglige fornødenheder findes i en af de større nærliggende byer.Så snart I drejer af ved Østrupvej 30, vil den rummelige grund åbenbare sig for jeres øjne. Her har I godt med plads til at udfolde jer i, hvad end det er bilmekanikeren og motorcykelentusiasten, der ønsker en veludstyret garage, eller det er den havekyndige, der ønsker at dyrke egne grøntsager, blomster eller frugttræer – det hele kan imødekommes efter blot et par justeringer og ændringer. Som det ser ud nu, får I glæde af et velholdt stuehus, et alsidigt udehus, en skøn terrasse samt et større, grusbelagt område, der lægger sig til huset.Indendørs i hovedhuset venter en veltænkt planløsning, som fordeler sig på ét plan. Den indbefatter to værelser, en aflang stue, et køkken, et badeværelse og et bryggers. Hjemmet er fint vedligeholdt og rummer hertil en række landlige detaljer i form af blotlagte loftsbjælker i de fleste af rummene. Det er desuden et hjem med muligheder, og så snart I har overtaget nøglerne, står det jer frit for at modernisere og foretage ændringer, som I ønsker. Det kan være en klat maling på væggene til udskiftning af inventaret i køkkenet og på badeværelset til hele ændringer i planløsningen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østrupvej 30 , 8930 Randers NØ1.595.000 kr.15.871 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.608 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 99 ㎡Grund: 4270 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1860